KORIŠTENJEM OVE APLIKACIJE POTVRĐUJETE DA RAZUMIJETE I DA STE SUGLASNI S PRIMJENOM DOLJE NAVEDENIH PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI.

Ova Pravila o zaštiti privatnosti propisuju vaše korištenje softverske aplikacije Croatia Bike Routes na mobilnim uređajima.

Dozvole

Aplikacija zahtjeva slijedeće dozvole prilikom instalacije:

Informacije o lokaciji

Ne prikupljamo informacije o lokaciji dok ne koristite CBR, ali kako bi pružili core funkcionalnost za CBR, nužno je da pratimo infomracije o lokaciji za vrijeme korištenja aplikacije. Ako želite zaustaviti prikupljanje informacija o lokaciji, isto možete napraviti kroz postavke na vašem uređaju.

Korištenje i dijeljenje prikupljenih podataka

Automatski prikupljene podatke možemo bez naknade koristiti, pohranjivati, čuvati, dijeliti i objavljivati u skladu s važećim zakonima, osobito Zakonom o zaštiti osobnih podataka, uključujući na sljedeći način:

Automatsko prikupljanje podataka i oglašavanje

Aplikacija koristi kodove za praćenje u svrhu praćenja statističke posjećenost Aplikacije radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti Aplikacije i pri tom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics, Google Play Store te Apple App store.  

Aplikacija može automatski prikupljati određene podatke poput vrste mobilnog uređaja kojim se koristite, jedinstvenog identifikacijskog broja vašeg uređaja, IP adrese vašeg mobilnog uređaja, vašeg mobilnog operativnog sustava, te informacija o tome kako koristite Aplikaciju.

Croatia Bike Routes nema uvid u individualne podatke te ne može pojedinačno identificirati korisnika

Povlačenje pristanka

Možete zaustaviti svo prikupljanje podataka preko Aplikacije na jednostavan način deinstaliranjem Aplikacije. Možete se koristiti standardnim procesima deinstaliranja aplikacija dostupnim na vašem mobilnom uređaju ili preko tržišta mobilnih aplikacija.

Sigurnost podataka

Stalo nam je do čuvanja povjerljivosti vaših podataka. Pružamo fizičku, elektroničku i proceduralnu zaštitu podataka koje obrađujemo i zadržavamo. Molimo vas da uzmete u obzir da, iako nastojimo omogućiti razumnu razinu sigurnosti podataka koje obrađujemo i zadržavamo, niti jednim sigurnosnim sustavom ne mogu se spriječiti sve moguće sigurnosne povrede.

Promjene

Ova Pravila o zaštiti podataka mogu se povremeno promijeniti ili ažurirati iz bilo kojeg razloga. Obavijestiti ćemo vas o svim promjenama naših Pravila o zaštiti podataka objavljivanjem novih Pravila o zaštiti podataka na https://cbr.hr. Savjetujemo vas da redovito pratite naša Pravila o zaštiti podataka kako biste bili obaviješteni o bilo kakvim mogućim promjenama. Vaše kontinuirano korištenje Aplikacije nakon objavljivanja ažuriranih Pravila o zaštiti podataka smatrati će se vašim pristankom na takvu ažuriranu verziju.

Vaš pristanak

Korištenjem ove Aplikacije pristajete na to da obrađujemo automatski prikupljene podatke sukladno Pravilima o zaštiti podataka i svakoj izmijenjenoj i/ili dopunjenoj verziji Pravila o zaštiti podataka. „Obrada“ znači korištenje kolačića na računalu ili prenosivom uređaju ili korištenje ili diranje podataka na bilo kakav način, uključujući ali ne i ograničeno na prikupljanje, spremanje, brisanje, korištenje, kombiniranje i objavljivanje podataka pri čemu se sve navedene aktivnosti odvijaju u Republici Hrvatskoj. Ako imate mjesto boravišta van Republike Hrvatske, vaši podaci biti će prebačeni u Republiku Hrvatsku i obrađeni i spremljeni tamo sukladno standardima zaštite podataka u Republici Hrvatskoj. Korištenjem Aplikacije i pružanjem podataka, pristajete na takav prijenos i obradu podataka u Republici Hrvatskoj.

Ova izjava primjenjuje se od 01.12.2016. do opoziva od strane Croatia Bike Routesa.